Starten met stemacteren

Vergroot je kennis over stemacteren en

ontdek wat jij kan met jouw stem

Cursussen stemacteren voor beginners én gevorderden

Bekijk alle cursussen 


\
inhoud cursus stemacteren

Basiscursus Stemacteren

Met deze cursus deelt Koen zijn kennis en passie voor stemacteren met jou. Je leert niet alleen wat het vak inhoudt, maar ook hoe je luisterboeken, webvideo's en commercials inspreekt en hoe je je voet tussen de deur krijgt bij opdrachtgevers.

Door zijn ruime ervaring als producent en stemacteur weet Koen als geen ander hoe hij jou op een praktische en interactieve manier kan laten kennismaken met alle facetten van het stemacteren. Met Koen als jouw stemexpert en docent weet je zeker dat je de beste kennis krijgt om van jouw stem een succes te maken.

Masterclass Luisterboeken

In deze masterclass deelt Karin Douma (een van de meestgevraagde voorlezers van Nederland - ruim 100 luisterboeken gepubliceerd) haar passie en geheimen, en geeft haar beste tips.

Je ontdekt onder andere hoe een professionele voorlezer van luisterboeken werkt en hoe je opdrachten krijgt. Ook krijg je een exclusieve kijk in de studio en zie je hoe Karin woord voor woord een thriller, kinderboek en non-fictie tekst voorleest.

Disclaimer: Op cursussen en producten van partners ontvangen wij bij verkoop een vergoeding. De algemene voorwaarden van de partner gelden.