Starten met stemacteren

Fundament van Stemacteren

Deze gratis mini-masterclass fascineert vanaf de eerste seconde. En geeft je de blauwdruk voor het realiseren van jouw stemdroom.

  • Weet hoe je begint met stemacteren
  • Krijg de routekaart voor succes
  • Ontdek 3 mythes die jou tegenhouden

Voor wie is deze mini-masterclass?

Deze mini-masterclass is ontworpen voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met stemacteren en die willen weten wat de beste manier is om te starten. Want als je weet hoe je begint als stemacteur en welke stappen je het beste kan nemen, dan realiseer je sneller jouw stemdroom. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je hoeft alleen maar te weten wat wel werkt en wat niet. En hoe je dingen doet die leiden tot succes.

Wat je leert

Je leert hoe je begint met stemacteren, wat je vooral wel en niet moet doen. Maar ook welke verwachtingen je mag hebben als beginner. Daarnaast krijg je de route naar succes. Wat is slim om te doen? Ontdek welke veelgemaakte fouten jij kunt voorkomen. Ten slotte weerleggen we 3 hardnekkige mythes over stemacteren, en leggen je zonder poespas uit hoe het dan wél werkt.

Koen trainer stemacteren
Koen is oud-radiopresentator van Radio 10. Hij heeft ruim 1.000 luisterboeken geproduceerd en honderden producties ingesproken voor klanten als Rabobank, Bruynzeel en KPN. Koen is de initiatiefnemer van Starten met Stemacteren.

Dit is wat je gaat leren:

online basiscursus stemacteren

Beginnen met stemacteren

Je ontdekt hoe je begint met stemacteren (plus de do's & don'ts).
stemacteren-man

Routekaart voor succes

Krijg dé routekaart waarmee je jouw stemdroom kunt realiseren. 
Starten met stemacteren

3 mythes over stemacteren

Ontdek welke 3 mythes over stemacteren jou kunnen tegenhouden.