Wij helpen jou beginnen met stemacteren

Stemacteren hero

"Ik hoor vaak dat ik een mooie stem heb"

  • Misschien hoor je vaak dat je een mooie stem hebt.
  • Of misschien heb je altijd al iets willen doen met je stem.
  • En misschien denk je wel aan een carrièreswitch.

Wat jouw reden ook is, wij helpen je bij die eerste, spannende stap: beginnen met stemacteren. Onze missie is dat jij van niet-weten, naar gewoon-doen gaat! Ontdek ons 3-stappenplan, de succesroute naar jouw droombaan als stemacteur.

Ontdek ons 3-stappenplan


Ons Team

Koen van Huijgevoort

Leer de kneepjes van het vak van professioneel stemacteur Koen van Huijgevoort. Koen heeft ruim 1.000 luisterboeken geproduceerd. Honderden voice-overs ingesproken. En is oud-radiopresentator van Radio 10, SBS en RTL. Koen woont met zijn vrouw en drie kinderen in Zeist.

Koen

Vacature: Trainer & Coach Stemacteurs

Heb je veel en brede ervaring met stemacteren? En vind je lesgeven en kennisdelen geweldig? Solliciteer dan naar de functie Freelance Trainer & Coach Stemacteurs.

Start als stemacteur met ons 3-stappenplan

Hieronder vind je ons 3-stappenplan.

De succesroute naar jouw droombaan als stemacteur.

Stap 1
Basiscursus

Ontdek in onze online basiscursus of stemacteren iets voor jou is. Na het volgen van de cursus weet je hoe het vak van A tot Z werkt. Ook heb je direct jouw eerste stappen gezet. Ben je enthousiast, en wil je verder? Volg dan onze Studio Workshop

Stap 2
Workshop

Ben je enthousiast, doe dan mee aan onze Studio Workshop. Omdat je de online cursus hebt gevolgd, ken je de basis. Daarom kunnen we veel oefenen in de studio. Ons advies: volg één goede workshop. Daarna groei je het snelste en beste via Persoonlijke Coaching.

Stap 3
Coaching

Studio Workshop gevolgd en voel je  dat je verder wil? Stop met het volgen van workshops in groepsverband. Investeer liever in Persoonlijke Coaching. Het is de beste en snelste om groeien. En is 100% gefocust op jou en waar jouw specifieke talenten en interesses liggen.